top of page

Wat kan ik bieden:

Conceptcreatie & Ontwerp,

Alles begint met een idee, een goed verhaal of de drijfveer iets waardevol te realiseren. We starten met een plan van aanpak; het schrijven van een conceptnota en de eerste schetslijnen concreet op papier te zetten. Het officiële startschot van een project of idee en niet zomaar een vrijblijvende gedachte of ijdele hoop.

Nu wordt het concreet! Een finaal ontwerp, drukklare bestanden, technische ontwerptekeningen, een duidelijke presentatie en misschien zelfs een uitgewerkt 3D model. Het initiële idee wordt tastbaar.

Projectcoördinatie,

We transformeren digitaal naar fysiek! dit doen we ahv. een strakke projectplanning en de coördinatie van alle verschillende partners in het project. Het opvragen van prijzen, communiceren naar de partners, opvolgen van de werken tot de budgetbewaking en nacalculatie. Dit alles hoort er onlosmakelijk bij! We kennen onze weg, we weten maar we moeten zijn en waar zeker niet!

Studio Pieck heeft een sterke basis in het opmaken van (grootformaat) drukwerk, technische ontwerptekeningen, bestekken en meetstaten, aanbestedingsdossiers en de uiteindelijke coördinatie van aannemers & uitvoerders.  

Realisatie,

Uniek is dat we toegang hebben tot een heel aantal machines en ook effectief weten hoe deze te bedienen. We kunnen overweg met een CNC freesmachine, 3D printer, lasercutter & groot formaat plotter. We kunnen dus kort op de bal spelen en snel een prototype maken of een kortlopend project realiseren.

bottom of page